Alla skönhetsprodukter jag använder

Hej alla! Hoppas det är fint med er där hemma och att ni precis som jag njuter av att det blir varmare för varje dag som går. Snart drar dessutom Allsvenskan igång och det tycker jag ska bli otroligt kul.

Det var dock inte värmen och Allsvenskan som jag tänkte skriva om idag, utan snarare något helt annat. Jag har den senaste tiden nämligen fått en hel del förfrågningar vilka skönhetsprodukter jag använder mig av.

Först när jag fick den här frågan visste jag inte riktigt vad som räknades som en skönhetsprodukt. Min spontana tanke vara att det rörde sig om smink och liknande, men efter att ha läst på så har jag förstått att så inte är fallet.

Istället för att svara varje person för sig så tänkte jag att det var smidigast att besvara denna återkommande fråga i ett blogginlägg istället. Det är också just det jag kommer göra idag. Om du inte är intresserad av de skönhetsprodukter jag använder mig av är detta blogginlägg således inget för dig.

Rynkkrämer är viktigt för mig

Jag skulle inte vilja påstå att jag använder mig av särskilt många olika skönhetsprodukter, iallafall inte om man jämför med hur mycket vissa andra personer använder.

En av de produkter som jag dock använder mig av regelbundet är min rynkkräm. Jag är nämligen väldigt rädd för att få rynkor. Båda mina föräldrar har nämligen en hel del rynkor och därför känner jag att jag vill göra allt jag kan för att förhindra rynkor.

Om du vill hitta den bästa rynkkrämen tycker jag att du ska klicka dig vidare till Rynkkräm.se. Där kan du ta del av jämförelser och recensioner av dessa krämer, vilket kan underlätta otroligt när man väl ska välja vilken man ska köpa.

Hårprodukterna som jag använder

Jag tror att nästan alla killar känner igen sig i att håret känns som ett av de fåtal saker vi kan justera eller ändra för att se bättre ut. Tjejer har ju i alla tider använt smink för att se bättre ut, och såklart finns det killar som också gör det, men detta är verkligen inget för mig.

Nej, för mig är håret det enda jag lägger krut på för att se bättre ut. Vilka hårprodukter använder jag mig av då? När jag var yngre använde jag mig faktiskt av Dax Wax, men detta är väldigt länge sedan. Idag använder jag mig av ett di:fi wax samt hårspray för att hålla håret på plats vilket jag tycker funkar riktigt bra.

Ansiktstvätt för att hålla ansiktet rent

För mig är det väldigt viktigt att man känner sig fräsch och ren. Jag tränar väldigt ofta och därför duschar jag också en hel del. Även om man duschar mycket är det enligt mig väldigt viktigt att man ger sitt ansikte lite mer kärlek. Huden där är nämligen väldigt känslig och behöver omsorg.

Jag ser därför till att använda mig av en ansiktstvätt varje morgon och kväll. Utöver att detta är bra för huden så håller detta mitt ansikte rent och finnar dyker inte upp lika ofta.

Tjillevippen, vi hörs!

/Linus