År 2020 är snart slut

Hej alla! Hoppas ni mår bra och har det trevligt dessa få dagar som är krav av detta märkliga och annorlunda år. Jag kommer spendera dessa dagar tillsammans med min närmste familj. Jag kommer även fira nyår med familjen. Egentligen hade jag och ett stort kompisgäng planerat att vi skulle fira tillsammans, men på grund av den rådande situationen så kommer detta tyvärr inte vara möjligt.

I denna blogginlägg tänkte jag göra någon form av summering över hur mitt 2020 har varit. Jag kommer skriva om de bästa stunderna, men även de tråkigaste stunderna. Jag hoppas att denna läsning kommer vara rolig och intressant.

Nu sätter vi igång!

Blev befordrad på jobbet

Ett av mina stoltaste och roligaste ögonblick detta år är nog när jag blev befordrad på jobbet. Jag har arbetat på min nuvarande arbetsplats i cirka 5 år och har under dessa år klättrat sakta men säkert upp i hierakin.

Jag blev i år befordrad till team-chef för en avdelning på jobbet. En väldigt spännande uppgift som jag bara inte kunde tacka nej till. Det ska dock sägas att jag till en början var en aning nervös över hur det skulle gå, men det har visat sig gå väldigt bra trots allt.

EM blev inställt

Något av det tråkigaste med detta år enligt mig (utöver att världen drabbades av en pandemi såklart) är att herrarnas fotbolls-EM blev inställt. Jag hade verkligen laddat upp för denna turnering och hade även planerat att resa ner för att följa det svenska landslaget under deras matcher.

Men som sagt, mästerskapet blev instället och framflyttat till nästa sommar. Förhoppningsvis kommer turneringen att spelas då och om publik är tillåtet kommer jag definitivt åka ner för att heja på vårt landslag.

Det enda positiva att mästerskapet blev framflyttat är att Zlatan nu är aktuell för att återvända till landslaget. Jag håller verkligen tummarna för att han gör det. Med han i startelvan kommer Sverige kunna nå en ny dimension i deras spel.

Gott nytt år på er alla läsare!

Tjillevippen, vi hörs!

/Linus