Är Disney + värt priset?

Hej alla! Nu är jag tillbaka igen med ännu ett nytt blogginlägg. Jag har under de senaste dagarna legat hemma sjuk från jobbet. Jag har endast lite ont i halsen men eftersom man måste stanna hemma för det minsta lilla på grund av det rådande läget i världen så är jag helt enkelt tvungen att stanna hemma tills det är bättre.

Som ni nog kan känner igen er vid är det såklart ganska skönt att vara hemifrån jobbet de första 1-2 dagarna när man är sjuk. Därefter är det dock inte så kul längre. Det blir faktiskt ganska långtråkigt att sitta hemma med inget att göra. På min fjärde dag hemma från jobbet valde jag att skaffa mig den nya streamingtjänsten Disney +.

Det är också om just Disney + jag tänkte skriva om idag. Jag tänkte att det kunde vara roligt om jag gjorde en personlig review om vad jag tycker om tjänsten. Jag ska helt enkelt besvara enligt min personliga och helt oberoende åsikt om Disney + är värt priset.

Väldigt billigt

Disney + är en väldigt billig streamingtjänst. Hos dem kan du skaffa att månadsabonnemang för endast 69 kr i månaden. Det går även att köpa för ett helt år på 689 kr. Disney + är en av de mest förmånliga streamingtjänsterna på marknaden om man enbart kollar till priset.

Om man till exempel jämför med Disney + största konkurrent Netflix ligger månadskostnaden hos Disney + 20 kr billigare. Det man dock måste ha i åtanke är att Netflix har ett väldigt mycket bredare sortiment av filmer och serier.

Unikt utbud fyllt med klassiker

Utbudet hos Disney + är verkligen inte det största. Om du är på jakt efter en streamingtjänst som erbjuder många olika titlar är Netflix den bästa tjänsten för dig. Det Disney + dock kan erbjuda är ett utbud som ingen annan streamingtjänst kan erbjuda. Deras utbud är väldigt unikt och består bland annat av en rad olika klassiker från Disney, Pixar, Marvel, Star Wars och National Geographic.

Är det värt det?

Är Disney + värt det då? Ja, enligt mig åtminstone! Jag anser nämligen att priset är så pass lågt för att kunna rättfärdiga det relativt begränsade utbudet av filmer, serier och dokumentärer. Även fast utbudet inte är det största går det inte att klaga på de titlar som finns att välja mellan. Det finns någonting för alla att se på oavsett ålder.

Så om du funderar på att skaffa Disney + kan jag här och nu varmt rekommendera att du gör det – åtminstone att du testar det i en månad. Det är trots allt endast 69 kr vi pratar om.

Tjillevippen, vi hörs!

/Linus