Fotbollssäsongen är slut

Hej alla! Jag är återigen tillbaka med ett rykande färskt blogginlägg. Idag tänkte jag skriva lite om den gångna fotbollssäsongen som faktiskt tog slut för mitt lag i igår. Mitt lag slutade till sist på fjärde plats vilket innebär att vi slutade precis i mitten då det är 8 lag i serien.

Eftersom att vi gick upp till denna serie förra säsongen är jag nu i efterhand väldigt nöjd med vårt resultat. Vi har visat att vi är där för att stanna och att vi verkligen förtjänar vår plats i serien. Säsongen överlag har varit ganska stabil. Vi har vunnit de flesta matcher vi bör vinna med undantag för någon skitmatch. Vi har även lyckats vinna matcher som man på förhand inte ens kunnat hoppas på skulle sluta som de gjorde.

Säsongens skönaste vinst

Den bästa vinsten på säsongen kom faktiskt när vi fick besök av serieledarna på hemmaplan. De hade inte förlorat på över 1 år och kom förmodligen med inställningen om att de bara skulle spela av matchen. Faktum är att de började starkt. Efter bara några minuter hade de lyckats trycka in 2 baljor och jag kan ärligt säga att det vid det laget kändes väldigt tungt.

Vi lyckades dock jobba oss tillbaka i matchen och precis innan halvtid tryckte vi in en kvittering. Till andra halvlek jobbade vi oss in sakta men säkert mer och mer in i matchen. 2-2 målet kom ungefär 15 minuter in i andra och på stopptid tryckte vi in 3-2. Den eufori man hade i kroppen efter slutsignalen är obeskrivlig. Det var magiskt.

Säsongens tyngsta förlust

Säsongens tyngsta förlust kom på vårsäsongen mot våra ärkerivaler. Helt ärligt så vill jag inte ens gå in på denna match då det gör mig så fruktansvärt frustrerad att vi förlorade mot dem eftersom de egentligen inte är särskilt bra. Vi var inte med från början mentalt och det straffade oss hårt. Det vi kan glädjas åt är att vi vann över dem i returmötet under höstsäsongen. Jag vill även tillägga att vi slutade före dem i tabellen också vilket var väldigt viktigt.

Tjillevippen, vi hörs!

/Linus