Hej och välkommen till bloggen!

Hej alla! Mitt namn är Linus och det är jag som har startat bloggen HjärtaVärlden! Här har jag tänkt skriva om allt som jag är intresserad av och lite till. Du som läsare kan alltså förvänta dig att jag kommer skriva om en rad olika ämnen och områden.

Anledningen till varför jag valt att starta denna blogg är inte för att jag på något sätt är ute efter att bli känd eller börja leva på mitt bloggande. Mitt bloggande ska helt enkelt vara ett sätt för mig att dels kunna föra en form av dagbok som mitt framtida jag kan kolla tillbaka på, men även för att jag ändå vill tro att min vardag kan vara intressant för gemene man att ta del av.

Jag kommer nedanför skriva lite om mig själv så att ni på så sätt kommer kunna få en bättre bild av vem jag är och vad jag gillar att syssla med.

Vad gillar jag att göra?

Jag har flera intressen som jag sysslar med på min fritid. Fotboll är dock det som jag i huvudsak väljer att hålla på med om jag inte jobbar. Allt från att spela själv till att se eller spela fotbollsspel på tv:n. Fotboll är mitt liv och så har det varit sedan jag varit liten.

Utöver fotbollen gillar jag även att laga och äta mat. Jag brukar ofta snurra in mig på vissa olika maträtter. Just nu försöker jag bemästra konsten att laga den perfekta pizzan – något som jag planerat att skriva en hel del om på bloggen.

Jag har under mina år jobbat på flera olika arbetsplatser. Senast jobbade jag som bud på Foodora, men min chef var en idiot så där kunde man ju inte jobba kvar. Således är jag i skrivande stund utan jobb. Än så länge fungerar det, men jag kommer inom en snar framtid vara tvungen att skaffa ett nytt jobb om jag ska ha råd att kunna betala alla räkningar.

Mina drömmar

Ända sedan barnsben har min största dröm alltid varit att bli fotbollsproffs. Jag har under de senaste åren blivit lite mer av en realist och ser mig tyvärr inte kunna nå detta mål längre. Jag har nu under senare tid skaffat mig en ny dröm, en dröm om att resa världen runt.

Jag har faktiskt sparat till detta i nästan över 1 år, men i och med att jag nu inte har något jobb är jag nu tvungen att använda pengarna jag sparat för att kunna klara av vardagen.

Mer kommer inom kort

Såklart finns det mer intressanta saker att veta om mig men om jag skulle skriva allt skulle detta inlägg bli hur långt som helst. Jag tänker att detta räcker för nu och att nu helt enkelt kommer få lära känna mig mer och mer ju mer jag skriver på bloggen.

Hoppas ni ser fram emot denna blogg precis lika mycket som jag gör.

Tjillevippen, vi hörs!

/Linus