Kammade hem drömvinsten

Hej alla! Hoppas ni mår bra i dessa jultider. Jag vet att det kommer vara väldigt sent när jag publicerar detta blogginlägg, men jag är bara tvungen att skriva av mig detta nu direkt. Jag har nämligen kammat hem drömvinsten.

Innan jag berättar mer om själva drömvinsten så vill jag berätta lite mer om uppladdningen. Ingen har väl missat att det ikväll var uppesittarkvällen, alltså dagen före julafton. Det är väl kanske ett av de program som samlar flest människor runt om i Sverige framför TVn samtidigt.

Jag är egentligen inte mycket för själva programmet, det är väl mer bara tradition att man ska se det och att det även ganska trevligt att spela bingo. Jag skaffade mig min bingolott i sista stund. Min flickvän hade varit i flera affärer för att köpa bingolotter, men de var slut överallt. Som tur var kunde man köpa dem online, så det fick bli så istället.

Inte en enda vinst de första 3 spelen

Som de flesta kanske känner igen sig i så vinner man väldigt sällen något på denna uppesittarkväll. Själv har jag tidigare som mest vunnit en hundring, vilket är vad lotten kostade.

Detta år var inget undantag, iallafall inte de 3 första spelen. Jag var faktiskt inte inte ens nära på att vinna något dessa 3 första spel. Som mest hade jag 3 prickar i rad och det är egentligen inget märkvärdigt.

Sen hände det

Till det fjärde och sista spelet kände jag mest att det inte kunde gå sämre än vad det redan gjort. Jag gick alltså in med inställningen att jag inte skulle vinna något – och oj vad fel jag hade! Det gick dåligt som det hade gjort tidigare till en början, och jag kände då mest att det var hopplöst.

Det var dock de 5 sista siffrorna som förändrade allt. Jag hade nämligen sedan innan 2 siffror i rad på 30 000 kronor. Tro det eller ej, men jag fick sen de 3 resterande siffrorna på rad därefter. Till en början kunde jag inte ens greppa vad som hade hänt. Jag tänkte först att jag måste gjort fel, men efter att ha kollat så fattade jag att det var rätt. Jag hade vunnit!

Tjillevippen, vi hörs!

/Linus