Mina favoritskämt (jag tror du kommer skratta)

Hej alla! Hoppas allting är bra med er. Med mig är det bara fint. Jag sitter just nu här hemma framför TVn och ser på Die Hard. En ganska skön rulle om jag får säga det själv. Har som en liten tradition att alltid kolla på denna film runt juletid. Vill på något sätt tro att det är en julfilm.

Hur som helst, det var inte Die Hard jag tänkte skriva om idag. Det jag ville skriva om idag är faktiskt mina favoritskämt. Jag och mina vänner har nämligen under den senaste tiden börjat dra en herrans massa skämt för varandra, vilket jag tycker är jäkligt roligt. Många av dessa skämt är väldigt torra, men jag brukar säga ju torrare skämt desto bättre.

Jag har faktiskt fått en väldigt stor kärlek för coronaskämt. Även fast detta virus är väldigt hemskt tycker jag att man ska kunna skämta om det. Jag har hittat dessa skämt på sajten Roligare Liv – och faktum är att de har i princip hur många skämt som helst.

Min topplista av skämt

Jag kommer nu säkert glömma bort något av mina favoritskämt, men strunt samma. Här har ni mina topp 10 favoritskämt:

1. TV-reparatören kommer hem till gamla fru Selma och hennes man Fridolf. Han möts i dörren av frun som glatt säger:
“TV:n fungerar som den ska nu.”
“Jaså?”
“Ja, vi kom på att vi bara råkat byta glasögon med varandra.”

2. Varför äter du plåster Bellman? frågade ryssen.
– Jag har ont i magen, sa Bellman

3. En man kliver in i en bar i en stad utan kvinnor. Han säger:
“Hur överlever ni här utan kvinnor?”
“Nja, vi har en tunna stående med ett kvisthål i så vi klarar oss.”
Mannen dricker ett par öl och blir ganska berusad och säger:
“Nu ska jag hitta den där tunnan och testa den.”
Så ger sig mannen ut i natten för att komma tillbaka en timma senare.
“Det var det bästa jag varit med om, vad blir jag skyldig?”
“Inget, men det är din tur att ligga i tunnan.”

4. En blondin var på ett museum och kollade på tavlor.
Blondinen: “Men usch, vilken gräsligt ful tavla.”
Gästen: “Ursäkta, men det är en spegel.”

5. Alla barnen längtade hem efter skolan förutom Lo, hon hade ingenstans att bo.

6. – Du lovade att inte skvallra till mamma och pappa om när jag kom hem i natt, sa systern surt till sin lillebror.
– Det gjorde jag inte heller, protesterade han, jag sa bara att det var tråkigt att äta frukost utan dig.

7. Den ena ballen till den andra: “Ska vi inte försöka att vara vänner? Det har varit så mycket skit mellan oss…”

8. Alla barnen fick se dokumentär utom Per, han var bara till besvär.

9. Får muslimer lov att se filmer med Kevin Bacon?

10. Vilken barnlek är mest populär i Indien?
Curry-gömma.

Tjillevippen, vi hörs!

/Linus